Wie zijn wij?

Telecom4you.nl is een onafhankelijke aanbieder van informatie over telefonie in de breedste zin van het woord. Wij proberen je van nuttige tips te voorzien om een callcenternetwerk op te zetten, een WiFi-netwerk binnen een woning of bedrijf aan te leggen, te besparen op de kosten voor mobiele telefonie en de perfecte mobiele telefoon te vinden.

 

Op onze website worden geen diensten aangeboden en is het niet mogelijk om een expert op het gebied van telefonie in te schakelen. Hiervoor kun je terecht bij een lokale telefonie- of computerexpert, die je bijvoorbeeld kan helpen bij het opzetten van een WiFi-netwerk of callcenter. Ook vind je verschillende handleidingen op internet om netwerken op te zetten.

 

Blijf op de hoogte via onze blog

 

Omdat de techniek achter vaste telefonie, mobiele telefonie, netwerken in woningen en bedrijfspanden, of verschillende vormen van beveiliging steeds veranderen houden we je graag op de hoogte via onze blog. Op onze blog plaatsen we regelmatig nieuwe berichten waarin we de trends op het gebied van telefonie bespreken. Door de blogberichten regelmatig te lezen blijf je op de hoogte van de laatste trends. Zo kun je ook uw eigen netwerk op periodieke wijze herzien, bijvoorbeeld als de beveiliging van het netwerk achterhaald is.