Smartphones

Je ziet ze tegenwoordig overal: smartphones! Smartphones worden in verschillende modellen en met verschillende specificaties aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan de smartphones van bekende merken als Samsung, Apple en HTC. Deze smartphones verschillen van elkaar in camera, in intern geheugen, in snelheid en bijvoorbeeld in mogelijkheden. Bij de nieuwste smartphones van Apple is het bijvoorbeeld mogelijk om het scherm van je smartphone met je vingerafdruk te openen, iets wat bij veel andere telefoonmerken nog niet mogelijk is. Het is van verschillende aspecten afhankelijk welke smartphone het beste bij je past. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de smartphone, de apps die je het meeste gebruikt, etc. Ook je budget speelt hier een belangrijke rol in, prijzen voor smartphones lopen uiteen van een paar tientjes tot vele honderden euro’s.

bellen-goedVerschillende modellen smartphones

Smartphones verschillende onderling sterk van elkaar op het gebied van specificaties. Om een goede smartphone te kunnen vinden is het daarom allereerst belangrijk om voor jezelf te bepalen welke specificaties je het belangrijkste vindt. Wil je de smartphone bijvoorbeeld niet alleen gebruik voor mobiel bellen en internetten, maar ook voor het luisteren van muziek en het maken van foto’s en video’s? In dit geval is het erg belangrijk dat de smartphone over voldoende intern geheugen beschikt of de mogelijkheid biedt om extern geheugen, doorgaans in de vorm van een klein geheugenkaartje, aan de smartphone toe te voegen. Daarbij heb je voor het maken van foto’s en video’s vanzelfsprekend een goede en scherpe camera nodig.
Naast het geheugen en de camera speelt ook de snelheid een rol. Wil je met de smartphone razendsnel kunnen schakelen tussen verschillende apps, zoals je mail en je notitieblok? Een goede processor is in dat geval aan te raden. Met een snelle processor wordt multitasking met je mobiele telefoon bevorderd.

 

Smartphones met elkaar vergelijken

 Om het vinden van de juiste smartphone makkelijker te maken kun je smartphone online met elkaar vergelijken. Er zijn verschillende websites waarop het mogelijk is om smartphones op het gebied van specificaties met elkaar te vergelijken, of om het goedkoopste abonnement bij een smartphone te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld een smartphone met  sim only abonnement nemen of met een normaal abonnement. Via Telecom4you houden we u graag op de hoogte van alle mogelijkheden!