Waarom voor een refurbished iPhone 8 plus gaan?

Het is minder riskant om een refurbished iPhone 8 plus te kopen die wordt geleverd met garantie dan een ‘gewoon’ tweedehands model aan te schaffen. Op die manier heb je, als er iets mis mee gaat, een kans op vervanging of restitutie. Het is dus belangrijk om de tijd te nemen en te begrijpen wat je koopt. Tegelijkertijd is een refurbished model een stuk goedkoper dan een nieuwe iPhone 8 plus. Je bespaart dus een hoop!

Refurbished is goedkoper

Wanneer het tijd is voor een nieuwe telefoon ben je misschien al snel geneigd om een gloednieuwe telefoon aan te schaffen. Dit betekent dat je een fors bedrag van je bank moet halen of je betaalt maandelijks een flinke duit. Dit is natuurlijk ook gedeeltelijk afhankelijk van het aantal mb’s en belminuten dat je wilt hebben. Welk abonnement je ook neemt, uiteindelijk zal je duurder uit zijn dan wanneer je een nieuwe telefoon en een los abonnement koopt. Zo’n losse nieuwe iPhone 8 plus valt echter misschien niet bij iedereen in het budget.

Refurbished iPhone 8 met garantie

Een refurbished iPhone 8 plus is een stuk goedkoper, maar absoluut niet slechter. De smartphone wordt van tevoren grondig gecontroleerd en beschadigde onderdelen worden vervangen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je telefoon binnen een maand uit elkaar valt. Trouwens, iedere refurbished Apple iPhone wordt verkocht met garantie, dus ook al zou er wel wat aan de gadget schorten, dan ga jij gewoon terug voor een gratis reparatie. Sommige refurbished iPhones 8 plus zijn bovendien nieuw. Als ze door overproductie niet verkocht worden in de winkel, kunnen zij als refurbished worden verkocht. Je hebt in dat geval dus een gloednieuwe telefoon voor een fractie van de prijs!

Apple iPhone zonder hoge lasten

Niet alleen de aanschafprijs is goedkoop, maar je zit ook niet vast aan een peperduur abonnement. Kies voor een sim only abonnement of ga zelfs prepaid! Op deze manier bespaar je behoorlijk op je vaste lasten en wie wil dat nu niet? Ben je overtuigd? Klik dan hier. En vind jouw iPhone 8 plus refurbished.