Geld verdienen met apps op je smartphone

Een mobiele telefoon is niet meer wat het was, het is inmiddels een pc op broekzakformaat. Bellen lijkt tegenwoordig wel bijzaak en voornamelijk internet gerelateerde apps worden veelvuldig gebruikt. Door deze ontwikkeling is het dan ook niet zo gek dat je met je mobieltje geld kan verdienen zoals dat ook al jaren kan met je computer. Maar hoe kan dat dan? In dit artikel geven we je enkele opties waarmee je aan de slag kan!

 

Vloggen

Een steeds populairder wordende manier om geld te verdienen is door te vloggen. Je hoeft hier verder geen talent voor te hebben, je legt gewoon je dagelijkse leven vast. Deze video’s kan je vervolgens publiceren op kanalen zoals YouTube. En wanneer jouw filmpjes interessant genoeg zijn zul je merken dat het aantal abonnees op jouw kanaal stijgt. Wanneer je een dusdanig aantal hebt bereikt dat het voor YouTube interessant wordt, kan je hier geld mee verdienen. De kijkers van jouw video’s krijgen namelijk reclame te zien voordat ze jouw productie zien, waardoor YouTube geld verdient en jij dus ook. Naast het maken van vlogs kan je bijvoorbeeld ook video’s maken van games of je kan bijvoorbeeld reviews maken van producten. Doe vooral iets dat je interesseert en waarover je jouw abonnees meer kan vertellen!

 

Gokken

Je hebt ongetwijfeld wel eens gehoord van online gokken. Dit werd tot voor kort enkel gedaan op de pc. Hier had je alleen een internetverbinding en een pc voor nodig. Dit kan nu ook op je telefoon. Deze goksites hebben inmiddels bijna allemaal een app uitgebracht, waardoor je nu ook eenvoudig onderweg online kan gokken. Ben je van plan om ermee te beginnen? Maak dan gebruik van een startbonus. Zo kan je bijvoorbeeld een bonuscode voor Bwin verkrijgen waardoor je eerste storting op je account wordt verdubbeld.