Camera

Met jaarlijks enkele honderden inbraken in Nederland is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan de beveiliging van je woning of bedrijfspand. Een van de mogelijkheden die je hierbij hebt is het installeren van een elektronische camera in huis, die tegenwoordig veel meer mogelijkheden biedt dan enkel het filmen van de omgeving. Zo is het met de nieuwste modellen elektronische camera’s mogelijk om deze te verbinden met de internetverbinding in huis. Wanneer dit je gelukt is kun je de camera overal bekijken via een smartphone, via een tablet of via je computer. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen op het netwerk van je woning. Wil je het helemaal goed doen? Kies dan voor een elektronische camera die in combinatie met een mobiele app geleverd wordt. Dit is nog makkelijker dan het koppelen van de camera met een netwerk. bewaking-goed

Verschillende modellen beveiligingscamera’s

 Een beveiligingscamera wordt in verschillende modellen aangeboden. De meest simpele modellen filmen de omgeving van een kant, waarna de beelden voor een bepaalde tijd worden opgeslagen in het geheugen van de camera. Wanneer je thuiskomt kun je de beelden bekijken door deze naar een computer over te zetten. Een nieuwer model camera biedt de mogelijkheid om de beelden via internet te delen, zodat je deze overal en altijd live kunt bekijken. Dit is bijvoorbeeld handig als je op vakantie bent en van je buren te horen krijgt dat er opvallende personen rond je woning lopen. Via de beelden van de camera kun je in dat geval hulpdiensten inschakelen.

Tot slot heb je camera’s die over een hoek van 360 graden kunnen draaien en vaak op afstand bestuurbaar zijn. Zo kun je de volledige omgeving van de camera scannen.

Een elektronische camera laten installeren

 Voor het installeren van een elektronische camera in huis kun je de hulp van een erkende slotenmaker inschakelen.